Juvons Bygg o Inredning

Idag skiner solen här över Huddinge efter några dagar med regn. Jag sitter i köket och tänkte att jag skulle berätta om hur det gick till när jag skulle lägga nytt golv i köket, och jag hoppas att min berättelse kan vara till hjälp, om ni precis som jag planerar att lägga ett nytt golv eller kanske behöver någon annan bygg- eller renoveringshjälp eller hjälp med en homestaging i Huddinge. Många har vänt sig till ett företag som heter Juvons Bygg o Inredning, så även jag och min fru. 

 

Det som är så bra är att Juvons Bygg o Inredning erbjuder ett rikt och varierat utbud av tjänster som golvläggning, tapetsering, målning, kakelplattsättning men även trädgårdsskötsel och som sagt även homestaging här i Huddinge. Det gör det här företaget riktigt intressant då dessa tjänster är sådana folk gärna vill ha hjälp med. Särskilt detta med homestaging är riktigt populärt för då går det öka bostadens värde med upp till hela 10 % vid en försäljning. Därför tycker jag att ni som behöver hjälp med något de erbjuder borde kontakta dem men för att återgå till detta med köksgolvet så är jag mycket nöjd med detta golv. Det gamla golvet var rätt nedslitet vilket inte är underligt för det var 15 år gammalt. Min fru och jag kunde inte ha blivit mer nöjda med hjälpen än vad vi är. Om vi skaffar fler barn måste vi nog sälja och köpa ett större hus. Jag kommer så klart ta hit det här företaget så de får öka husets värde för vem säger nej till att få mer betalt för kåken? Jaha mina vänner, detta var det jag hade att säga om Juvons Bygg o Inredning i det här inlägget. Jag får fundera på om det är nåt jag glömt men då skriver jag ett kompletterings-inlägg lite senare!